Menu:

Kurzy vaření španělské kuchyně

Kurzy vaření v Brně se po jejich uvedení na trh stávají oblíbeným dárkem pro rodinné příslušníky a kamarády. Do kurzů se však přihlašují i ženy a muži s různě nabitými schopnostmi a získanými zkušenostmi v oblasti vaření a jejich cílem je své dovednosti rozšířit a posílit. Kurzy vaření španělské kuchyně v Brně probíhají pravidelně, dle volných termínů se do nich můžete kdykoli přihlásit.

Kurzy vaření Brno se zaměřují na vaření zdravé španělské kuchyně. Pod odborným dohledem specialisty na španělskou gastronomii se naučíte vařit originální pokrmy z různých španělských regionů. Během přípravy španělských receptů se dozvíte velké množství informací o španělské kuchyni, budete pracovat s tradičními španělskými surovinami a vyzkoušíte připravit kompletní španělské menu, ve kterém nebudou chybět jednohubky tapas, čerstvá nebo grilovaná zelenina, olivy, maso, ryby nebo mořské plody a samozřejmě i výborný španělský dezert. A to vše bude doplněno lahodným španělským vínem.

Španělská kuchyně je lehká, zdravá a pestrá, proto je oblíbená po celém světě a své místo si našla i v kuchyni českých hospodyněk a restaurací. Pokrmy se připravují primárně z čerstvých surovin a bylinek, jejich chuť je tedy mnohem intenzivnější a čerstvější. Španělská kuchyně se doporučována i výživovými poradci a lékaři, jelikož chrání před značným množstvím chorob. Španělská gastronomie je velice obsáhlá, jelikož každý region ve Španělsku má své typické ingredience. Přímořské regiony hojně využívají ryby a plody moře, vnitrozemské oblasti naopak vaří maso a pěstují luštěniny a zeleninu. Existují však pokrmy, které naleznete po celém Španělsku. Jsou jimi paella, sušené vepřové maso jamón a tapas. Španělskou kuchyni stojí za to ochutnat a ideálně se ji naučit vařit. Proto neváhejte a zapište se do kurů vaření již dnes.

31. 10. 2012